Bloggar.se suger

Jag har aldrig förstått meningen med knuff.se och de andra tjänsterna Johan Larsson erbjudit med undantag för bloggar.se som jag använt flitigt. Jag har också sett att det skett förändringar relativt nyligen men inte tittat på dessa förändringar i detalj.

Som tur är händer det inte ofta att någon kommer undan med att spela fult på Internet. Magnus som driver bloggen “Nakna sanningen” har nämligen uppmärksammat att Johan tacksamt tar emot så kallad länkkraft med inlänkar till bloggar.se, men när han länkar tillbaka till bloggarna använder han sig av “no follow” som Google vill ska användas för köpta länkar och liknande. Med “no follow” förloras en stor del av värdet med tillbakalänken från bloggar.se och det är bara bloggar.se som tjänar på det hela.

Förutom att det är riktigt fult gjort så har Google av någon anledning bannat bloggar.se som knappt återfinns i Googles index enligt seofolket.

Läs den detaljerade artikeln Börja Bojkotta Bloggar.se. För egen del är det nog färdiglänkat till bloggar.se. Nu blir det vanliga taggar istället.

5 thoughts on “Bloggar.se suger

  1. Pingback: Bloggar.se är inte längre lika bra för bloggar « Webbsnack

  2. Pingback: Bloggar.se börjar med nofollow - Softtype

  3. Pingback: Länka till Bloggar.se med NOFOLLOW | Hitta Pengar

  4. Pingback: bloggproffs » Bloggar.se, nu med nofollow-länkar

  5. Pingback: Bloggar.se, nu med nofollow-länkar | Bloggproffs.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *