Kundservice

Idag blev jag positivit överraskad på Clas Ohlson. Det är ett företag jag förknippar med saker av lite lägre kvalitet trots att priset inte alltid är så lågt. Servicenivån brukar det vara lite si och så med, men idag blev jag mycket positivt överraskad.

Yrla, min dotter, fyller fem år på lördag och har bland annat önskat sig en gummibåt. Clas Ohlson säljer en sådan för 299 kr. Den ska klara 160 kg – det motsvarar en vuxen och två barn enligt förpackningen – vilket är bra för att vara en billig liten gummibåt/badleksak.

Eftersom jag jobbade 7:20-17:10 och ungefär samma tid imorgon har jag lite svårt att komma iväg och inhandla presenten på egen hand. Således var Yrla med till Clas Ohlson i Väsby centrum.

I den affären jobbar en mycket trevlig blond tjej som med ett leende på läpparna smög iväg och slog in båten så att jag kunde gå till kassan och köpa “det hemliga paketet”.

Vi kommer visserligen inte prova båten förrän tidigast på lördag, men jag är mycket nöjd med dagens shoppingupplevelse. Stort tack till flickan på Clas Ohlson.

I morgon ska vi passa på att gå till Game när en bekant jobbar, så får vi se om han kan lyckas smussla ner ett litet dataspel i en presentask utan att hon ser. Hon ska nämligen få en dator också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *