Bussförar-SM

Jag är inte bara egenföretagare och internetentreprenör, jag är bussförare också.

Dessutom är jag åtminstone i teorin en av sveriges bästa bussförare i och med att jag nyligen fick veta att jag är en av 20 som gått till final i bussförar-sm. Uttagningen har hittills bestått av ett teoriprov över nätet. Det är först i finalen som körskickligheten spelar in, så vi får väl se. Så länge jag slipper hamna på plats 20 är jag nöjd.

Pressmeddelandet om finalen gick ut idag och jag har missade samtal från lokaltidningar på mobilen. Inga meddelanden lämnade ännu – jag förmodar att de har nyhetstorka och är intresserade av en intervju.

Den här bloggen har inte handlat mycket om mitt liv som busschaufför och det kommer den nog inte att göra framöver heller. Bussmuppar hänvisas till:

Bussmicke en webbplats full med foton och diverse information om inte långt ifrån alla bussar som rullar på vägarna i Sverige. Idag har jag bland annat kört en Scania Omnilink tillhörande Arriva med inventarienummer 7054.

Bussförarblogg är en blogg om livet som bussförare i Stockholms innerstad. Det är en förare på Busslink som bloggar om allt som händer när han kör buss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *